Diensten

AMS Consultancy neemt al uw financiële werk uit handen. Dat klinkt heel breed, en dat is het ook. Klik daarom gerust eens door naar de verschillende diensten van AMS Consultancy. Hier ziet u wanneer u bij mij aan het juiste adres bent en hoe ik u kan helpen. Onze gesprekken voeren we bij mij op kantoor, of – als u dat prettiger vindt – bij u thuis.

Kosten
‘Financieel adviseurs zijn duur’, wordt vaak gezegd. Dat klopt. De gemiddelde adviseur, accountant of advocaat vraagt behoorlijk hoge uurtarieven, waardoor veel mensen niet of te weinig geholpen kúnnen worden. Omdat ze er eenvoudigweg het geld niet voor (over) hebben. Dat hoort niet, vind ik. Daarom kies ik voor een betaalbaar tarief. U betaalt per uur achteraf of ik maak een offerte met een vaste prijs. In dat laatste geval weet u van tevoren precies waar u aan toe bent. U kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, neem gerust contact op!

De kosten voor bewindvoering zijn door de rechtbank vastgesteld in de Staatscourant. De tarieven zijn hierdoor voor alle professionele bewindvoerders in Nederland gelijk.