Over Anne-Marie


Mijn naam is Anne-Marie Hermsen-Spann (1981). Ik studeerde Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg. Na het behalen van mijn diploma heb ik drie jaar als fiscalist bij Deloitte in Arnhem gewerkt.


Bij dit internationale accountantskantoor deed ik veel ervaring op. In 2008 zette ik mijn carrière voort bij het Nijmeegse kantoor van VWGNijhof. Hier breidde ik mijn kennis en ervaring uit op het gebied van fiscale advisering in het midden- en kleinbedrijf, maar ook voor particulieren en stichtingen.

Eind 2012 besloot ik dat het tijd was voor een nieuw avontuur: ik startte mijn eigen adviesbureau AMS Consultancy.

In mijn werk vind ik het belangrijk om open en eerlijk te communiceren. Alleen zo kan ik mijn klanten verder helpen. Vertrouwen is daarbij cruciaal en daarom staat dit op plek één. Maar natuurlijk is ook begrijpelijke taal belangrijk. Ik leg altijd heel helder uit waar het om gaat.

Voor mijzelf is niets te ingewikkeld. Hoe moeilijker de materie of situatie, hoe steviger ik me erin vastbijt. Iedere uitdaging ga ik met veel enthousiasme aan. Mijn missie: mijn klanten ontlasten en hen verder helpen op hun financiële pad. Op een vriendelijke en warme manier waar het kan, zakelijk en doortastend waar het moet. En alles tegen een betaalbaar tarief.